Top.Mail.Ru
AUTODOC lietotne - 29 Ноября 2019 - Mers.lv

Топ новости

AUTODOC lietotne

Добавлено 2019 » Ноябрь » 29 | автор podrubaj | просмотров 12242
Новости Mercedes-Benz
0

Autodoc ar lepnumu iepazīstina jūs ar mūsu jauno izstrādni, kas palīdzēs jums veikt tiešsaistes pirkumus vēl ērtāk un izdevīgāk. Tā ir mobilā lietotne - AUTODOC App. Neatkarīgi no tā, kāda operētājsistēma ir jūsu mobilajā telefonā - Android vai iOS - vienkārši lejupielādējiet un instalējiet to bez maksas, izmantojot atbilstošo lietotņu tirgus servisu. Pēc instalēšanas mūsu lietotnē jūs varēsiet piekļūt mūsu ilustrētajam, lietotājam draudzīgajam rezerves daļu katalogam. Līdztekus rezerves daļām mums ir arī dažādi aksesuāri automašīnu uzturēšanai un kopšanai. Katrai precei ir detalizēts apraksts.

Citas AUTODOC lietotnes priekšrocības ir:

• iespēja izvēlēties kādu no vairāk nekā 1’000’000 rezerves daļām un aksesuāriem jebkuras markas un modeļa automašīnai;

• vēlmju saraksts jūs interesējošo preču cenu uzraudzībai;

• iespēja pārbaudīt jūsu pirkumu vēsturi un atkārtoti pasūtīt tās pašas preces; • paziņojumi par pašreizējo pasūtījuma statusu;

• mūsu pieredzējušo tiešsaistes atbalsta dienesta menedžeru palīdzība;

• dažādas atlaides un akcijas piedāvājumi;

• detaļu meklēšana pēc jūsu transportlīdzekļa VIN vai detaļu identifikācijas numuriem.

Kad esat atradis meklēto preci, varat izvēlēties kādu no 15 piedāvātajām maksāšanas metodēm. Mūsu piegādes dienests darbojas ātri, tādēļ jums nevajadzēs ilgi gaidīt. Veiciet ērtus tiešsaistes pirkumus un neatlieciet transportlīdzekļa remontu un apkopi. Mums tam ir viss nepieciešamais: sākot ar stikla tīrītāju slotiņām un beidzot ar motoreļļām, dzinēju filtriem, aizdedzes svecēm un daudz ko citu. Izmantojot mūsu ērto lietotni, jūs varēsiet iegādāties autodaļas un aksesuārus jebkurā vietā un laikā. Lejupielādējiet AUTODOC lietotni jau šodien App Store vai Google Play. Pirmie 10’000 parakstītāji saņems 10% atlaidi, tādēļ pasteidzieties instalēt mūsu lietotni!




avatar

Категории

Mercedes A-класс
Mercedes B-класс
Mercedes C-класс
Mercedes E-класс
Mercedes G-класс
Mercedes S-класс
Mercedes V-класс
Mercedes AMG
Новости Mercedes-Benz

  • Major banks now face a second forex lawsuit benchmarks that affect trillions of dollars
    8
    Mers.lv реклама
    Реклама на сайте

    Ваша реклама может быть тут

    Реклама автосервисов, аренды машин и кредитов, авто магазинов и порталов, а так же и других тематик Узнайте подробнее


Последние видео

Этот новенький Mercedes Benz AMG S63 Cabrio 2016 был полностью защищён в нашем Детейлинг центре от сколов и царапин антигравийной плёнкой, а так же стёкла обработаны CeramicPRO Rain, крыша кабриолета обработана CeramicPRO Textile, диски защищены CeramicPRO Strong.
"GLC Coupe" ir 4,73 m garš, 2,0 m plats un 1,60 m augsts krosovers ar 2,83 m garu riteņu bāzi.

Par "Mercedes" jaunuma galvenajiem konkurentiem jāuzskata "BMW X4" un krosa kupeja, kas tiek izstrādāta uz "Audi Q5" bāzes.
Эта пара лучше остальных разбираются в непримиримой вражде, жестокой конкуренции и в том, что такое бой до последней капли крови. Седан BMW M3 и купе Mercedes-AMG C63: кто из них подошел к поединку на пике формы?
Читайте тест: http://motor.ru/articles/2016/12/21/bmwvsmercedes/